BLOG

Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/14/2019 @ 8:42
Soms hebben we geen oog voor de goede prestaties van anderen. Dat komt omdat we selectief waarnemen. Columnist Yolanda van Heese legt uit wat we er aan kunnen doen.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/13/2019 @ 9:31
Wervingscampagne moet vrouwen verleiden om vrachtwagenchauffeur te worden
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/13/2019 @ 9:12
“Bij slechts vier grote zakelijke dienstverleners is meer dan 30% van de partners vrouw, blijkt uit een enquête van het FD. Er gebeurt wel veel, maar niet genoeg, klink het aan de Zuidas schuldbewust. De kwestie: hoe voorkom je dat partners telkens weer een kopie van zichzelf aanwijzen als compagnon?”
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/13/2019 @ 8:59
“Prachtige vergezichten in visies en missies zijn goed voor pr, maar ze leiden tot te weinig sturing in de praktijk.”
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/10/2019 @ 14:33
#vacature voor een #maatschappelijk geëngageerd, eigentijds lid #RaadvanToezicht bij PSW, zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking in #NoordLimburg, met ervaring met #organisatieontwikkeling in het #sociaaldomein en ervaring in of met de #gemeentelijke #overheid. Door de samenstelling gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV10/08/2019 @ 13:25
#vacature in #RaadvanToezicht bij PSW in #Noordlimburg ervaring met #socialeinnovatie en #organisatieontwikkeling binnen het #sociaaldomein bij voorkeur in of met de #gemeentelijke #overheid. Is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom #medezeggenschap, #eigenaarschap van teams en medewerkers, nieuwe vormen van organiseren, #leren en #ontwikkelen, het binden en boeien van medewerkers en heeft ook ervaring met de toepasbaarheid ervan in organisaties. Bij gelijke geschiktheid voorkeur voor #vrouwelijke kandidaten.
GA NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA