BLOG

Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV06/14/2019 @ 8:44
Naast de governancecode zorg en het eigen kwaliteitskeurmerk moeten de leden van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voortaan ook voldoen aan een governancecode voor het bestuur. Daarin staan transparantie over de kwaliteit van zorg, een lerende organisatie en maatschappelijk verantwoord ondernem...
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV06/09/2019 @ 9:07
New job opportunities await women at work, but they also face new challenges overlaid on long-established ones in the age of automation.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV05/29/2019 @ 6:56
Dat er zo weinig vrouwen in slagen door te dringen tot de top komt doordat mannen het liefst iemand benoemen als opvolger of collega die veel op hen lijkt. Een man dus. Zouden vrouwen in machtige posities dat ook doen? Of juist niet? Floor Rink, hoogleraar Organisatiegedrag en Identity Management aa...
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV05/21/2019 @ 8:02
Heb je goede kennis van (de actuele vakinhoudelijke ontwikkelingen in) het #sociaaldomein? Kun je de meerwaarde en impact van de dienstverlening voor de cliënten goed inbrengen en vertalen naar het strategisch perspectief van Lumens? Dan is deze vacature in de Raad van Toezicht bij #Lumens in de regio #Eindhoven misschien iets voor jou? Ervaring als #toezichthouder is niet nodig.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV05/19/2019 @ 11:08
“Onzichtbare verschillen hebben een veel sterkere invloed op diversiteit in teams dan de zichtbare. Diversiteit is op zichzelf weinig waard zonder inclusiviteit.”
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV05/12/2019 @ 10:49
Heb je een eigentijdse inhoudelijke visie op en ervaring in het sociaal domein? Kun je een goede bijdrage leveren aan de dialoog in de commissie kwaliteit over de maatschappelijke meerwaarde voor kwetsbare burgers? Die nieuwe toezichthouder zoekt @Lumens, een vooruitstrevende organisatie in sociaal werk in de regio Eindhoven. Ervaring als toezichthouder is niet noodzakelijk.

https://tirionsconsultancy.com/vacatures/10431-02s00006cp/
GA NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA