BLOG

Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV02/17/2020 @ 20:32
De vereniging van zorgbestuurders NVZD laat met ingang van dit jaar alleen nog bestuurders als lid toe die in het bezit zijn van een accreditatie. Leden die het accreditatie-proces niet met succes hebben doorlopen kunnen geen lid blijven van de NVZD. Hun lidmaatschap eindigt op 31 december.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV02/17/2020 @ 7:09
Vandaag vindt in de Tweede Kamer het debat over arbeidstekorten in de zorg plaats. Ongetwijfeld zal daar de uitdaging waar we voor staan, een verwacht tekort van 80.000 banen in 2022, veelvuldig aan bod komen.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV02/03/2020 @ 8:16
Geld is er genoeg, toch bouwen corporaties veel te weinig woningen. De volkshuisvesters durven niet te investeren uit angst voor de toekomst. Hun verd...
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV01/29/2020 @ 6:22
#vacature lid #RaadvanToezicht bij #Mariaoord #communitycare #ouderenzorg #welzijn #wonen in #Dongen #NoordBrabant met actuele ervaring in #organisatieontwikkeling #socialeinnovatie in andere sectoren dan de zorgsector. Bij gelijke geschiktheid voorkeur voor een #vrouwelijke kandidaat. Er is ruimte voor een #startende #toezichthouder.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV01/29/2020 @ 6:04
#vacature in de #RaadvanToezicht bij #Mariaoord met een bijzonder #communitycare concept in de #ouderenzorg #welzijn #wonen in #Dongen met ervaring in #ondernemerschap, #marketing, #innovatie en #commercie. Met name kandidaten uit andere sectoren dan de zorgsector worden uitgenodigd om te reageren.
Tirions Consultancy BV
Tirions Consultancy BV01/22/2020 @ 20:39
#vacature in de #RaadvanToezicht bij #Mariaoord in #Dongen #ouderenzorg #communitycare #welzijn #zorg #wonen met een achtergrond in #organisatieontwikkeling

Deze nieuwe toezichthouder weet vanuit een rol op strategisch niveau de verbanden te leggen tussen sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten voor de ontwikkeling van de organisatie, medewerkers en samenwerkingspartners van Maria-oord. Zij/hij is goed op de hoogte van de huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom #socialeinnovatie, #medezeggenschap, nieuwe vormen van #besturing, #organiseren, #leren en #ontwikkelen, het #binden en #boeien van #medewerkers en is nog volop actief met de toepasbaarheid ervan in organisaties. Er zijn 2 vacatures en er is ruimte voor 1 startend toezichthouder.
GA NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA