BLOG

Tirions Consultancy BV

3 months 1 week ago

Overweeg je een overstap naar de #zorgsector en heb je een bedrijfskundige achtergrond, ervaring in #verandermanagement en #bedrijfsvoering. Dan is deze #vacature voor lid collegiale #raadvanbestuur bij #sensire misschien iets voor jou?

Tirions Consultancy BV

3 months 2 weeks ago

Voor Sensire zoek ik een nieuwe bestuurder, die samen met de huidige bestuurder Maarten van Rixtel, de strategische visie voor Sensire verder gaat ontwikkelen en implementeren. Heb je een bedrijfskundige achtergrond, affiniteit met de inhoud van de zorg, veel ervaring met verandermanagement en bedrijfsvoering: financiën, HRM, ICT, Vastgoed? Kijk dan voor het profiel en de procedure op mijn website. Ik zie je reactie graag tegemoet!

Tirions Consultancy BV

3 months 2 weeks ago

Moedige en indringende reportage over agressie tegen hulpverleners met medewerking van @emergis Heel veel respect voor de hulpverleners!

Hulpverleners in de psychiatrie krijgen regelmatig te maken met agressie door patiënten. Zij vinden dat er een grens zit aan wat zij kunnen tolereren. Heeft het zin om strenger te straffen?...

Tirions Consultancy BV

4 months 1 week ago

Geen spreekuur, maar ik bied altijd de mogelijkheid van telefonische feedback aan waarvan gelukkig veel kandidaten gebruik maken.

Tirions Consultancy BV

4 months 2 weeks ago

Effectief selecteren blijft mensenwerk.

Tirions Consultancy BV

5 months 16 hours ago

Tirions Consultancy BV shared a link.

Tirions Consultancy BV

5 months 2 days ago

Waar was de maatschappelijke antenne in deze RvC?

GA NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA